Meeluisteren

Verenigingen

Onze gemeente kent diverse verenigingen en zangkoren. Gods Woord staat hier centraal, daarnaast is er ruimte voor ontspanning en ontmoeting.

Bibliotheek:
Geopend op dinsdagavond van 19 tot 20 uur.
Indien er door corona gewijzigde openingstijden zijn, dan wordt dit vermeld in een bericht onder Nieuws.

Verenigingen:
– Jeugdvereniging Obadja. De vereniging vergadert om de veertien dagen op zaterdagavond van 19.30 tot plusminus 21.30 uur (afhankelijk van de leeftijd). Voor meer informatie, klik hier.
– Vrouwenvereniging Weest een zegen. De vereniging vergadert om de veertien dagen op woensdagavond van 19.45 tot 21.30 uur. Voor meer informatie, klik hier.
– Bijbelstudievereniging. Voor meer informatie, klik hier.

Koren:
– Jeugdkoor Mattithja. Dit koor repeteert iedere donderdagavond van 19.00 tot 19.45 uur. Voor meer informatie, klik hier.
– Mannenkoor Jeduthun. Dit koor repeteert iedere maandagavond van 20 tot 22 uur. Voor meer informatie, klik hier.

Commissies:
– Zendingscommissie. Voor meer informatie, klik hier.
– Evangelisatiecommissie. Voor meer informatie, klik hier.
– Comité G.B.S. Krabbendijke/Oostdijk/Rilland
– Commissie Helpende Handen bezoekt namens de kerkenraad mensen met een beperking en eventueel het gezin waarvan hij/zij deel uitmaakt. Voor meer informatie, klik hier.
– Activiteitencommissie. Deze commissie organiseert elk verenigingsseizoen diverse activiteiten met als doel het bevorderen van de onderlinge ontmoeting en samenbinding in onze gemeente. Daarnaast vindt de commissie het belangrijk om onze medemens praktisch te ondersteunen door het ophalen van geld voor goede doelen, volgens de Bijbelse opdracht: “Draagt elkanders lasten”. Voor meer informatie, klik hier.

Kledingbeurs:
Elk voor- en najaar wordt geprobeerd een kledingbeurs te organiseren. Voor meer informatie, klik hier.